A tradícionális magyar labdarúgás alapja a szellemes, kreatív, váratlan megoldásokat is tartalmazó, sokmozgásos támadójáték. (Ferenczi A.)

A játékosok kiszámíthatatlanságát a játék során a megtévesztő mozgások és/vagy cselek alkalmazása is biztosítja. (Sisa T.)

A korábbi évtizedekben számos magyar és külföldi tehetségnek is volt saját csele, amellyel egyedivé és kiismerhetetlenné tették játékukat. Azért hoztam létre a Csel Akadémiát, hogy a magyar focipályákon is – minden szinten – egyre több szemet gyönyörködtető megmozdulást és látványos cselt lásson a közönség.

A sajátos mozgással és kifejező egyéniséggel rendelkező játékosok minden csapatból kitűnnek. A nézők és edzők is elsősorban a stílusos játékosokat veszik észre, ha egy újonnan látott csapatot figyelnek.

Minden jó képességekkel rendelkező játékos megtalálhatja a saját stílusát a labdarúgásban, amelyen keresztül ezáltal kifejezheti önmagát, megmutathatja a benne rejlő tehetséget.

Ahhoz, hogy egy játékos kimagasló képességei előtérbe kerüljenek, célirányos edzésmunkára, önmaga irányított felfedezésére van szükség, kontrollált körülmények között.

Úr Norbert

Kapcsolat: clubforifi@gmail.com

Kérem az alábbi linken legörgetve iratkozzon fel, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel:
IFI Club – International Federation of Intellect